Sinä olet ihme

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Hei!

Tänä päivänä elämme hyvin kiireistä elämää. Kaikilla meistä on jatkuvia pään sisäisiä ja ulkoisia velvollisuuksia, tavoitteita ja käsityksiä siitä, mitä elämässä pitäisi saavuttaa. Elokuvat, tv-sarjat, some ja kulttuuriset ihanteet asettavat paineita siitä, millainen pitäisi olla ja millaista olisi hyvä elämä. Joskus myös oma lapsuus, vanhemmat, muut kasvattajat, kaveripiirit, työyhteisöt tai esimiehet ovat antaneet meille vahvan käsityksen siitä, millaisia me olemme, olemmeko riittäviä ja hyviä ja miksi meidän pitäisi elämässä tulla.

Joskus tämä kaikki voi olla ristiriidassa sen kanssa, millainen sinä todella olet. Millainen sinä haluaisit olla. Ja mikä olisi sinulle hyvää ja arvokasta elämää.

Lähden siitä ajatuksesta, että jokainen meistä on täysin uniikki ja ainutlaatuinen tässä maailmassa. Siihen ainutlaatuisuuteen sisältyy jokaisessa paljon hyvää ja ihmeellistä. Tällä kurssilla haluan johdattaa sinut aloittamaan matkan tutustumaan itseesi ja siihen ihmeeseen, joka sinä olet.

Tällä kurssilla saat käyttöösi:

– Yhdeksän videomuotoista äänitallennetta sisältäen diat. Materiaalin yhteiskesto on 2h 10 min. Kukin video kestää noin 8 – 20 minuuttia.

– Kymmenen videoihin sisältyvää harjoitusta tai tehtävää, jotka auttavat sinua itseymmärryksen, itsetunnon, tyytyväisyyden sekä paremman ja enemmän arvojesi mukaisen elämän kehittämisessä.

Tällä kurssilla opit:

– Että sinä olet ainutlaatuinen ja arvokas. Ja muistamaan sen.

– Tunnistamaan oman aidon itsesi, sinulle hyvän elämän ja sinulle tärkeät asiat ja arvot siitä, mitä sinulle on opetettu tai olet nähnyt ja kuullut muilta.

– Lisäämään jokapäiväistä tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja läsnäoloa.

– Tunnistamaan, mitkä asiat tekevät sinulle hyvää ja ovat sinulle hyväksi.

– Rakentamaan elämää, jota voit katsoa vanhuudesta käsin tyytyväisenä.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi kurssille!

Oppitunnit