Perheen paremmat ruuhkavuodet

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

 

Tuntuuko sinusta, että arki kaatuu päälle ja vanhemmuus on kasa suorituspaineita? Koetko syyllisyyttä lapsille huutamisesta, mutta et oikein osaa toimia muullakaan tavalla? Onko arjesta hävinnyt ilo ja kepeys? Oletko unohtanut sen, mistä itse unelmoit? Onko yhdessä oleminen lapsen kanssa pelkkää kieltämistä ja hermojen kiristelyä?  

Tämä kurssi on juuri sinulle. Tämä kurssi on tehty meille ihan tavallisille epätäydellisille vanhemmille. Tältä kurssilta löydät perhe-elämään lisää sävyjä, iloa, kepeyttä ja unelmointia. Tule mukaan!  

Tällä kurssilla saat käyttöösi: 

– Yhdeksän äänitallennetta ja neljä videota, yhden jokaisesta teemasta, jotka voi käydä läpi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

– Saat 13 luennon materiaalit (näet teemat alta).

– Saat 13 erilaista harjoitusta, jotka tukevat vanhemmuuttasi, suhdetta itseesi ja lapseesi. Yksi harjoituksista koskee parisuhdetta. Voit toistaa näitä uudestaan ja uudestaan.

– Saat neljä bonusvideota, joilla syvennetään luennoilla käsiteltyjä aiheita.

 

Kurssi soveltuu myös perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat oppia lisää voimavarasuuntautuneesta ratkaisukeskeisestä työskentelytavasta perheiden kanssa.

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

 

Moduulit